PMT Update 13-12-2023: Wat hebben we deze week opgeleverd? Klik hier

Planning Maken

Bij verzonden roosters werden medewerkers van andere afdelingen getoond

Bij het bekijken van de verzonden roosters van een afdeling, worden soms medewerkers getoond die alleen maar diensten hebben die gepland zijn op een andere afdeling dan de afdeling waarvoor de roosterhistorie wordt bekeken. Dit komt doordat meerdere afdelingen tegelijkertijd gepubliceerd kunnen worden. Er is een uitleg toegevoegd in PMT wanneer deze situatie zich voordoet, om misverstanden te voorkomen.

Week 1 2024 werd weergegeven als week 1 2023

Wanneer je via de weeknavigatie navigeerde naar week 1, 2024 werd je doorgestuurd naar week 1, 2023. Dt hebben we opgelost, zodat je voor het nieuwe jaar je roosters kunt maken.

Blokkerende CAO-meldingen werden pas getoond na doorvoeren rooster

Blokkerende CAO-overtredingen werden voor sommige medewerkers pas getoond na het doorvoeren van een aanpassingen in het rooster van die medewerker. Dit is opgelost, dus alle blokkerende CAO-meldingen zijn weer zichtbaar op Planning Maken.

Timer

Medewerkers werden getoond als 'undefined'

Wanneer de Timer-pagina gegroepeerd was op 'afdeling', werden sommige medewerkers getoond onder een groepering met de benaming 'undefined'.Dit is opgelost, dus alle medewerkers hebben weer een afdeling toegewezen gekregen.