Grote PMT update Planning Maken laadt bijna 2x zo snel! Klik hier

Grote PMT update: Planning Maken laadt bijna 2x zo snel!

De afgelopen maanden zijn we bij Retail Solutions druk bezig geweest om de pagina Planning Maken sneller te maken. Jullie gaven namelijk in de enquête aan dat Traagheid een van jullie grootste ergernissen was. Vanaf nu zal Planning Maken daarom bijna twee keer zo snel zijn!

We hebben Planning Maken sneller gemaakt door de data die gebruikt wordt, efficiënter op te halen. Om een planning te maken, moet er namelijk data van bijvoorbeeld naam, leeftijd, KPU en de ingeplande diensten opgehaald,  en gecombineerd worden. Nu dit efficiënter gaat, kun je sneller je planning maken en door met je werk. Succes!

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.