Update PMT Je ziet geen spelfouten meer op Engelse PMT, kunt weer klikken op link in mijn verlof en meer ... Lees het hier!

PMT Algemeen

Op de Engelstalige versie van PMT stonden een aantal spelfouten. Deze zijn verbeterd.


Mijn Verlof

Wanneer er geen data weer te geven is op de pagina, wordt er een afbeelding getoond met de suggestie om een verlofaanvraag in te dienen. De link om deze aanvraag in te dienen werkte niet.


Nieuwe Kloktijden pagina

De +-knop voor het aanmaken van een nieuwe realisatie werd niet correct getoond.


Standaard Roosters

Wanneer in een standaardrooster een terugkerende dienst werd versleept naar een andere dag, verdween deze dienst. Na het herladen van de pagina was de dienst weer terug.


 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.