Update PMT Afdeling sluiten, PMT Codes, filteropties en meer is verbeterd. Klik hier

Controleer uren

Onbewerkbare niet-productieve diensten werden in sommige gevallen getoond zonder PMT-code. Hierdoor was het voor gebruikers onduidelijk wat zich op dat moment afspeelde.

Planning Maken

Het was niet mogelijk om een afdeling te sluiten wanneer de roosters van die afdeling nog nooit waren gepubliceerd.

Planning Maken

Wanneer bij het goedkeuren van een verlofaanvraag een productieve dienst werd omgezet naar een niet-toegewezen dienst, werd de (eventuele) opmerking op die dienst niet overgezet naar de niet-toegewezen dienst.

Planning Maken

De filteroptie 'Verberg niet-bewerkbare diensten' werd onjuist toegepast, waardoor er medewerkers onterecht niet werden getoond wanneer deze filteroptie aanstond.