Bugs opgelost in Nieuwsberichten, Controleer Uren en Medewerkerbeheer. Klik hier!

Deze week zijn er bugs (fouten) opgelost in onder andere de nieuwsbrief functionaliteit en op de pagina Controleer Uren. Mocht je zelf een fout tegenkomen in PMT, geef dit dan door aan de contactpersoon binnen jouw organisatie.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief versturen (via Nieuwslog pagina)

Wanneer een nieuwsbrief al verstuurd is naar een medewerker, kan deze medewerker niet nog een keer als 'ontvanger' worden geselecteerd voor dezelfde nieuwsbrief. Hierover worden gebruikers geïnformeerd bij het selecteren van de ontvangers. De tekst die gebruikers hierover informeerde was onduidelijk en werd te onopvallend weergegeven. De tekst is herschreven en heeft een opvallender uiterlijk gekregen.

Controleer Uren

Te klein scherm

Het scherm waarin de berekening van een niet-productieve dienst werd getoond, was soms te klein om alle gegevens in één keer te lezen.

Correcties na uit dienst

Het was mogelijk om correcties te boeken voor medewerkers na hun uitdienstdatum. Dat zou niet mogelijk moeten zijn.

Boeken en beheer productieve diensten

Het boeken en beheren van indirecte taken op productieve diensten werkte niet naar behoren.

Nieuwe pagina Medewerkerbeheer

Incorrecte startdatum

Bij het aanmaken van een nieuwe toegangsperiode voor een medewerker, was de door PMT gesuggereerde startdatum van die toegangsperiode incorrect.