Inleiding Planning maken

De Planning maken pagina vormt de kern van PMT. Hier maak en publiceer je planningen voor jouw afdelingen. De pagina geeft jou op een overzichtelijke manier toegang tot alle acties en achterliggende informatie die nodig zijn tijdens het maken van een planning. De planning maken pagina:

✔ Stelt jou in staat om met een interactieve en gebruiksvriendelijk week- als een dagweergave de door jou gewenste focus aan te brengen

✔ Biedt een grote hoeveelheid aan groepeer, sorteer, filter en weergaveopties die jou in staat stellen om snel de juiste selecties te maken. Meer voorbeelden hiervan tref je aan in de video over Medewerkerinformatie  en Filters

In onderstaande video geven wij je een algemene uitleg over de nieuwe Planning maken pagina.

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.