Beginnen met de nieuwe PMT App

Welkom bij de handleiding van de nieuwe PMT App! Hieronder geven we een beknopte uitleg van alle functies in de nieuwe app. De beschikbaarheid van bepaalde functies is afhankelijk van wat jouw organisatie wil en jouw gebruikersrechten. 

PMT App Inloggen

Ik gebruik de PMT App al 
Je hebt de oude app op je telefoon staan en je gaat over op de nieuwe app. De meeste gebruikers hoeven de nieuwe app niet te activeren of opnieuw in te loggen, lees hieronder verder als je wel uitgelogd bent. Als je uitlogt, kun je opnieuw inloggen met je bestaande PMT gebruikersnaam en wachtwoord. 

Gebruik de winkel-url als je niet automatisch ingelogd bent.
Sommige medewerkers worden automatisch uitgelogd na een update. Zij kunnen inloggen via de winkel-url, zoals dat met de vorige versie van de PMT App ook ging. 

De winkel URL kan je vinden in de adresbalk van je internetbrowser, wanneer je op een Desktop (reguliere computer) naar PMT gaat. In de adresbalk staat [winkelnaam].personeelstool.nl. Hierbij moet je [winkelnaam] vervangen voor jouw winkel. 
Deze volledige URL moet worden ingevoerd in het veld ‘Voer de winkel URL in’.

Let op: Voer de volledige naam van de winkel in waar je werkt, anders kan het systeem jouw informatie niet vinden.

Ik heb PMT of de app nog nooit gebruikt 
Stap 1 – Activeer de app door de QR code uit je mail te scannen. Je kunt ook activeren door op de activatielink te klikken. 
Stap 2- Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. De app geeft aan waar de gebruikersnaam en het wachtwoord aan moet voldoen. 

Navigatie in de app 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Op de meeste pagina’s zie je rechts bovenin een menu met drie bolletjes. Hiermee heb je direct toegang tot deze functies:   

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving 

 

 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Onderop navigeer je direct naar het Dashboard, Agenda of Afdeling roosters. Onder de knoppen “Profiel” zitten verschillende pagina’s die met jou als gebruiker te maken hebben. Onder “Meer” tref je een overzicht van Nieuws en Instellingen.  

Ga verder naar de volgende stap: Een vervanger zoeken

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.