Ik wil vrij vragen, hoe moet dat?

Als je vrij wilt vragen, kun je dat met een verlofaanvraag doen. Een verlofaanvraag kun je alleen doen als het rooster voor die week nog niet is gepubliceerd. Hoe je een verlofaanvraag doet, kun je in dit artikel lezen. 

Het rooster is al gepubliceerd, wat nu?
Als het rooster al gepubliceerd is, kun je proberen om met een collega te ruilen. Dat kun je doen door een vervangingsaanvraag te doen. Hoe je dat doet, kun je hier lezen 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.