Wist je dat je gemakkelijk kunt zien of je voldoende uren gepland hebt?

Wist je dat je op Planning maken in een grafiek of een tabel kunt zien hoeveel uren je gepland hebt? Als jouw winkel gebruik maakt van werklast (WLP), wordt dit ook in de grafiek getoond

Je kunt de grafiek met bezettingsinformatie openen door op de toets van letter 'o' te drukken, of door in het paneel het extra venster Bezettingsinformatie te selecteren. Deze grafiek wordt 'live' bijgewerkt en geeft inzicht in je geplande uren, werklast en bijvoorbeeld aanwezige BHV’ers. Je hebt de keuze om de Bezettingsinformatie in een grafiek- of tabelweergave te tonen.

Naast de grafiek is het ook mogelijk om de bezettingsinformatie in tabelvorm te bekijken. Dit doe je door op de tabelknop rechts bovenin het paneel te klikken. Belangrijk om te vermelden is dat de informatie in de grafiek per half uur wordt getoond; in de tabel tonen we de informatie per uur.

Wist je dat je alle verzonden roosters terug kunt kijken?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.