Ik ben op een Welkom scherm terechtgekomen. Hoe kom ik bij de juiste winkel om in te loggen?

Sommige gebruikers die de oude app gebruikten, zijn op het Welkomscherm terecht gekomen. Dit scherm is bedoeld als startpunt voor nieuwe gebruikers die de app nog niet hebben gebruikt en een mail hebben gekregen om hun account te activeren.  

 

De eenvoudigste manier om op het scherm te komen waarop je kan inloggen is om een link van het webadres van de winkel waar je werkt te gebruiken. Dit heet een winkel-url en kan er als volgt uitzien: 

https://voorbeeld.personeelstool.nl

Met de winkel-url kun je het volgende doen vanaf je telefoon: 

  • Mail de winkel-url naar jezelf en klik erop 
  • App de winkel-url naar jezelf en klik erop 
  • Klik op de winkel-url in een mail die je eerder van PMT hebt gehad 
  • Apple gebruikers kunnen de winkel-url ook invoeren in de adresbalk van Safari en krijgen dan de optie in de bovenbalk om de app te openen 

 

Tips voor managers 

Het is ook mogelijke om gebruikers aan een winkel-url te helpen door 

  • De winkel-url via een appgroep door te sturen 
  • Een nieuwsbericht aan te maken met de winkel-url erin en deze als nieuwsbrief te versturen. Klik hier als je meer wil weten over het versturen van een nieuwsbrief.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.