Inleiding Controle Uren

Nadat de afdelingsverantwoordelijken de realisaties hebben ingevoerd, is het aan jou om de eindcontrole te doen. Dit doe je op de pagina Controle Uren. Deze pagina vind je onder Realisatie -> Controle Uren.  Op de pagina Controle Uren staan alle medewerkers en hun gerealiseerde uren. Zodra alle afdelingen in de week gesloten zijn, is het tijd om via deze pagina te uren te controleren en deze definitief te maken.

Het controleren van uren doe je per medewerker. Op de pagina zie je verschillende knoppen en functies waarmee je tijdens het controleren extra overzicht kunt creëren, zoals een filter. Uitleg hierover kun je hier vinden

Ga je aan de slag met het daadwerkelijke controleren van de uren, dan vind je de uitleg hier. Hier lees je ook hoe je een week sluit.
Tot slot hebben sommige organisaties de mogelijkheid om bulkacties uit te voeren en alles in één keer te doen. Wil je hier meer uitleg over, lees dan dit artikel

Urencontrole met Totaaloverzicht
De voorganger van de pagina Controle Uren is Totaaloverzicht. Organisaties die nog van deze pagina gebruik maken, kunnen hier meer informatie vinden.

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.