Inleiding Controle Uren

Nadat de afdelingsverantwoordelijken de realisaties hebben ingevoerd, is het aan jou om de eindcontrole te doen. Dit doe je op de pagina Controle Uren. Deze pagina vind je onder Realisatie -> Controle Uren.  Op de pagina Controle Uren staan alle medewerkers en hun gerealiseerde uren. Zodra alle afdelingen in de week gesloten zijn, is het tijd om via deze pagina te uren te controleren en deze definitief te maken.

Het controleren van uren doe je per medewerker. Op de pagina zie je verschillende knoppen en functies waarmee je tijdens het controleren extra overzicht kunt creëren, zoals een filter. Uitleg hierover kun je hier vinden

Ga je aan de slag met het daadwerkelijke controleren van de uren, dan vind je de uitleg hier. Hier lees je ook hoe je een week sluit.
Tot slot hebben sommige organisaties de mogelijkheid om bulkacties uit te voeren en alles in één keer te doen. Wil je hier meer uitleg over, lees dan dit artikel

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Urencontrole met Totaaloverzicht
De voorganger van de pagina Controle Uren is Totaaloverzicht. Organisaties die nog van deze pagina gebruik maken, kunnen hier meer informatie vinden.