Excel Export

De informatie die je op het scherm ziet in Planning Maken kun je exporteren naar Excel. Voorheen was de data in deze export vrij beperkt en kon je niet sorteren of filteren welke data er geëxporteerd werd. Dit hebben we verbeterd. Vanaf nu worden alle groepeer en filterinstellen die je op Planning Maken hebt ingesteld, toegepast op de Excel export. 

Hoe werkt het? 

1. Klik rechtsboven in het scherm op het Excel-logo 

Afbeelding met tekst, Lettertype, lijn, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving 

2. Selecteer welke extra info er in de export moet komen 

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving 

3. Open het gedownloade bestand 


Ga verder met Dagtotalen

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.