Roosters printen en exporteren

Op de Planning maken pagina heb je de mogelijkheid om een gemaakte planning uit te printen of te exporteren naar PDF-formaat. Hierdoor kan je de planning eenvoudig delen binnen jouw organisatie. Tijdens het printen of exporteren van een planning:

✔ Bepaal je zelf welke informatie je weergeeft. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om dagopmerkingen, niet-productieve diensten en medewerkers zonder dienst te verbergen

✔ Heb je de mogelijkheid om een overzicht van de gehele week of van een specifieke dag te printen of te exporteren

In onderstaande video leggen wij uit hoe je een planning print of exporteert.

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.