Wist je dat je per dag gemakkelijk kunt zien wie er kan werken?

Op de pagina Planning Maken kun je in de dagweergave eenvoudig zien welke medewerker er kan werken. De beschikbaarheid kan namelijk weergegeven worden in rode en groene balken. Dankzij deze informatie kun je een stuk gerichter je dagplanning compleet maken. Let er wel op dat dit alleen kan bij medewerkers die hun beschikbaarheid ingevuld hebben.

Hoe maak ik dit zichtbaar?

Je maakt dit zichtbaar door eerst op een dag te klikken. Vervolgens ga je naar Extra Vensters, rechtsboven in het scherm. Hier vink je de vakjes aan voor Beschikbaarheid en/of Onbeschikbaar. Nu zie je de beschikbaarheid van je medewerkers in de dagweergave. 

Wist je dat je Planning Maken compacter kunt maken, zodat je meer medewerkers ziet?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.