Functionaliteitsupdate 9 oktober 2024 – PMT versie 8.8.0

Iedere drie weken worden er nieuwe functionaliteiten doorgevoerd in PMT. In deze functionaliteitupdate lees je onder meer verbeteringen in boekingen en bezettingsinformatie in niet-vrijgegeven weken. Ook is er op verschillende pagina’s een verbetering doorgevoerd in de afdelingen die men kan zien. Voorheen waren afdelingen waar men geen recht op had nog wel zichtbaar, maar gaven deze geen resultaat. Dit was niet goed voor het overzicht en daarom ziet men nu alleen nog de afdelingen waar men recht op heeft op de nieuwe Medewerkerbeheer, Stuurinformatie en Timer.

PMT Algemeen

Medewerkerkoppeling Dirk en Deka
De medewerkerkoppeling voor de formules Dirk van den Broek en DekaMarkt is aangepast voor het beter ondersteunen van min/max contracten.

Ziektewachtdagberekening
De code ZV (Ziekte Vangnet) wordt niet meer meegenomen bij de ziektewachtdagberekening voor CAO Levensmiddelenbedrijf.

NMBRS KWIS ZZ3091 boeking
Voor NMBRS KWIS wordt de ZZ 3091 boeking in de export omgezet naar ZZ 3191 bij oproepkrachten.

Planning Maken

Tabel bezettingsinformatie in niet vrijgegeven weken
In niet vrijgegeven weken is de tabel met bezettingsinformatie nu ook te openen. Je ziet hierin een overzicht van de geplande uren en competenties over de uren van de dag.

Nieuwe Pagina Medewerkerbeheer

Let op: Deze pagina is nog niet door iedereen in gebruik. Hier kun je zien of je de nieuwe versie van Medewerkerbeheer gebruikt.

Teller voor vakantiedagen
Voor winkels die niet met contractprofielen werken, is onder het tabblad "Contracten" een teller toegevoegd wanneer de ATV en/of Vakantiedagen berekening op Handmatig is gezet. Deze teller geeft een percentage per week weer als de opbouw op basis van gewerkte uren is en een aantal uren wanneer de opbouw op basis van contracturen staat.

Organisatie-account zonder bewerkingsrechten
Gebruikers met een organisatie-account die niet het recht hebben om organisatiegebruikers te beheren, kunnen nu wel de informatie onder het tabblad "Toegang/rechten" van hun eigen organisatie-account inzien.

Automatisch voorstellen emailadres
Bij het aanmaken en bewerken van een medewerker wordt het emailadres dat je onder het tabblad "Account" invult automatisch voorgesteld bij het tabblad "Contact" en omgekeerd.

Stuurinformatie & Timer

Afdelingen in filter
Op de Stuurinformatie en Timerpagina werden bij de filteropties alle afdelingen getoond ongeacht of de gebruiker het recht had om alle afdelingen te zien. Het selecteren van een afdeling buiten de afdelingset gaf geen resultaat.