Verzonden roosters bekijken

Op de Planning maken pagina kun je per afdeling bekijken hoe de roosters eruit zagen op het moment dat ze werden gepubliceerd. Deze informatie helpt je om eenvoudig een overzicht te krijgen van historisch verzonden roosters. Met de functionaliteit om verzonden roosters te bekijken kan je:

 

✔ Direct inzien hoe vaak een rooster van een afdeling gepubliceerd is in één week

✔ Per publicatiemoment met één druk op de knop inzien hoe de roosters er op het moment van publiceren uitzagen, en naar wie deze zijn verstuurd

 

In de onderstaande video leggen we uit hoe je verzonden roosters via de Planning maken pagina bekijkt.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.