Plannen met het toetsenbord

Het maken en beheren van een planning is niet alleen mogelijk met je muis. Voor gebruikers die graag met hun toetsenbord werken, is er de mogelijkheid om met behulp van sneltoetsen door de Planning pagina te navigeren én aanpassingen in het rooster van een medewerker te maken. Hierdoor ben je in staat om op een snelle manier achtereenvolgende wijzigingen door te voeren in de planning. Tijdens het plannen met het toetsenbord:

✔ Kan je snel op en neer navigeren naar de juiste medewerker

✔ Heb je meerdere sneltoetsen tot je beschikking om een dienst aan te maken, te bewerken of te verwijderen

✔ Heb je de mogelijkheid om achtereenvolgend meerdere diensten voor een medewerker aan te maken

In onderstaande video leggen wij uit hoe je een planning maakt of bewerkt met je toetsenbord.