Nieuwe productieve diensten toevoegen

Productieve diensten bepalen wanneer een bepaalde medewerker werkt, en op welke afdeling deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Zij vormen daarmee de kern van jouw planning. Tijdens het maken van een nieuwe productieve dienst:

 

✔ Heb je toegang tot zowel een weekweergave als een dagweergave. Dit maakt het mogelijk om te plannen op globaal niveau (weekweergave) of detailniveau (dagweergave)

✔ Word je gewaarschuwd wanneer de nieuwe productieve dienst overlapt met andere diensten, overlapt met momenten waarop een medewerker niet beschikbaar is of (deels) buiten bedrijfstijden valt

✔ Zie je of een medewerker bestaande CAO- of WAB-overtredingen heeft

✔ Word je gewaarschuwd als het plannen van de dienst leidt tot extra kosten i.v.m. Wab-regels

 

In onderstaande video leggen wij uit hoe je een nieuwe productieve aanmaakt.

 

 

Gerelateerde video's

Tijdens het toevoegen van nieuwe productieve diensten wordt er gebruik gemaakt van:

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.