Onderhoudsupdate 25 september 2024 – PMT versie 8.7.1

PMT Algemeen

Looncodes
Bij sommige boekingen kwam de omschrijving van de looncode niet overeen met de omschrijving van de PMT code.

Berekening koffiepauzes
Bij een specifieke inrichting van PMT leidden bepaalde kenmerken op medewerkerniveau niet tot de juiste berekening van koffiepauzes.

Nieuwe pagina Controle Uren

Foutmelding op pagina
Gebruikers zonder het recht om kostprijsuurlonen te zien, kregen foutmeldingen op de pagina Controle uren.

Nieuwe pagina medewerkerbeheer

Naam medewerker werd niet getoond
Bij het bewerken van een medewerker kon het voorkomen dat de naam van die medewerker niet werd getoond in de bovenbalk van de pagina.

Planning Maken

Scrollen
Na het gedeeltelijk omlaag scrollen bleef de pagina soms bewegen.

Plakken dienst in dagweergave
In de dagweergave werd het plakken van een gekopieerde dienst niet op de juiste plek weergegeven.

Vervangingsverzoek & CAO/ATW
Bij het beoordelen van een vervangingsverzoek wordt het resultaat van die vervanging op de CAO en ATW meldingen nu vooraf getoond.

Standaard Roosters

Standaard opmerking dienst in toekomst
Het was niet mogelijk om een standaard opmerking in te stellen voor een medewerker met een in dienst datum in de toekomst.

Waarschuwing bij overlap
Er werd geen waarschuwing gegeven wanneer een dienst werd gesleept en dit tot overlap met een andere dienst leidde.

Verlof/Afwezig

Verlof op laatste dag
Het was niet mogelijk om verlof te plannen op de laatste dag van een dienstverband.