Onderhoudsupdate 5 september 2024 - PMT versie 8.6.1.2

De vakantie is voorbij en iedereen is weer aan het werk. Ook onze ontwikkelafdeling is weer op volle sterkte, dus hebben zij meer bugs in PMT op kunnen lossen.
Mocht je nou iets tegenkomen in PMT dat niet werkt zoals het zou moeten, gebruik dan de gebruikelijke kanalen voor jouw organisatie om dit aan ons door te geven.

Afdelingsroosters

Tonen meerdere opeenvolgende diensten
Wanneer er meerdere diensten opeenvolgend (zonder tijd ertussen) gepland stonden, werd dit niet correct getoond in de tijdlijnweergave. Ondanks dat de tijden correct werden weergegeven, werd er wel witruimte tussen de diensten getoond. Hierdoor leek het net of er toch vrije tijd tussen de diensten gepland stond.

(Mijn) Beschikbaarheid

Reistijden incorrect opgeslagen
Bij het registreren van beschikbaarheid type 'school' is het mogelijk om reistijden op te geven. Deze reistijden werden incorrect opgeslagen.

Controle Uren

Let op: Deze pagina wordt nog niet door alle klanten gebruikt

Direct bijwerken status pagina
In de weekselector tonen we per week de status van die week (bijv. 'Nog niet vrijgegeven'). Na het sluiten van een week via de Controle uren pagina, werd de status van die week niet direct bijgewerkt in de weekselector. Pas na het herladen van de pagina was zichtbaar dat de week de status 'Gesloten' had gekregen.

Herladen pagina na heropenen week
Na het heropenen van een week via de Controle uren pagina moest de gebruiker eerst nog de pagina herladen voordat het mogelijk was om diensten in die week te bewerken. Dit zou direct mogelijk moeten zijn na het voltooien van deze actie.

Incorrecte foutmelding OTG
Bij het sluiten van de week werd soms een incorrecte foutmelding gegeven betreffende overwerktoeslagen van het type OTG, waarbij werd aangegeven dat er 0 medewerkers zijn met die fout. In werkelijkheid waren het er meer dan 0 als die melding werd getoond.

Nieuwsoverzicht

Inkorten nieuwsberichten
Lange nieuwsberichten worden standaard ingekort op de pagina. Wanneer je deze als gebruiker volledig wilt lezen, is er een optie 'Bekijk volledig nieuwsbericht'. Deze optie werkte niet altijd naar behoren.

Nieuwsbericht aanpassen bij andere winkel
Nadat je in PMT naar een andere winkel was genavigeerd, was het in sommige gevallen niet mogelijk om een nieuwsbericht aan te passen in de winkel waar je op dat moment in zat.

Nieuwsberichten ouder dan 3 maanden
Nieuwsberichten ouder dan 3 maanden werden niet getoond op de pagina.

Planning Maken

Waarschuwing contracteinddatum
De waarschuwing voor een naderende contracteinddatum werd óók getoond voor medewerkers waarvan er al een opvolgend contract aangemaakt was in PMT.

Lezen beschikbaarheid
Gebruikers met recht om de planning en beschikbaarheid van andere medewerkers te lezen - maar niet te bewerken, konden niet de beschikbaarheid van een medewerker lezen op de pagina.

Medewerkers niet zichtbaar door stuurinformatie
Wanneer het Stuurinformatiepaneel open stond op de pagina, waren medewerkers onderaan de pagina niet meer zichtbaar.

Navigatie met tab-toets
De navigatie door de pagina met de TAB-toets op het toetsenbord werkte niet naar behoren.

Onjuiste resultaten bij zoeken
Bij het zoeken naar medewerkers werden soms onjuiste resultaten getoond.

Standaardroosters

Nieuwe medewerkers niet zichtbaar
Medewerkers die in de toekomst in dienst treden, waren vóór hun datum indiensttreding niet zichtbaar in de pagina.

Stuurinformatie

Bewerken omzet in toekomst
Gerealiseerde omzet was altijd bewerkbaar, óók voor dagen in de toekomst. Dat is niet correct en is daarom aangepast.

Verlof/Afwezig

Werkafdeling bij filteren
Bij het filteren op een afdeling, werd er alleen gekeken naar de hoofdafdeling van een medeweker. Vanaf nu worden ook alle werkafdelingen meegenomen, zoals op andere pagina's met een afdelingsfilter ook het geval is.