Onderhoudsupdate 2 oktober 2024 – PMT versie 8.7.2

Dashboard

Inloggen via OKTA
Na inloggen via Single Sign-on van OKTA, komen gebruikers met de rol afdelingsmanager en hoger automatisch binnen op de Dashboard pagina van PMT.

Nieuwe pagina Medewerkerbeheer

Aanpassen contracteigenschappen
Bij gebruik van contractprofielen kon het voorkomen dat contracteigenschappen, die initieel door het profiel gezet werden, niet aangepast worden

Let op: Deze pagina is nog niet door iedereen in gebruik. Hier kun je zien of je de nieuwe versie van Medewerkerbeheer gebruikt. 

Nieuwsoverzicht

Berichten onterecht gericht aan alle afdelingen
Nieuwsberichten die niet aan alle afdelingen gericht waren kregen onterecht toch het label "Alle afdelingen".

Planning Maken

Hints niet meer standaard zichtbaar
Hints (vraagteken-icoon) bij recent gelanceerde knoppen zijn niet meer standaard zichtbaar. Deze worden nog wel zichtbaar als je met de muis over de knop heen gaat.

Medewerker met dienst in toekomst onterecht getoond
Een medewerker met een in dienst datum in de toekomst werd onterecht voor de in dienst datum op de pagina Planning maken getoond.

Mobiele versie Planning Maken

Topbalk niet goed weergegeven
In de mobiele weergave van Planning maken werd de bovenste balk niet goed weergegeven waardoor sommige knoppen misten en het zoekveld voor medewerkers dubbel getoond werd.

Standaardrooster

Knop huidige week werkte niet
Bij het aanmaken van een nieuwe regel, werkte de knop "Huidige week" bij het selecteren van een start- of eindweek niet 

 

Heeft dit artikel jou geholpen?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.