Uitlenen van medewerkers

Met de module Uitlenen kun je via jouw winkel medewerkers tijdelijk uitlenen aan een ander filiaal. Andersom biedt deze optie uiteraard ook de mogelijkheid om tijdelijk een medewerker van een andere winkel te lenen. Hiermee wordt het eenvoudiger om gaten in de planning op te vullen. Bij het uitlenen van een medewerker:

✔ Kan de winkel die de medewerker leent direct beschikken over deze medewerker, zonder wijzigingen te kunnen maken in het rooster van deze medewerker of persoonlijke details te raadplegen

✔ Behoudt de winkel die de medewerker uitleent volledige controle over de uitgeleende medewerker

In onderstaande video leggen wij uit hoe je een medewerker uitleent aan een ander filiaal.