Standaardroosters bewerken

Via de Standaardrooster pagina kun je de terugkerende diensten en dagopmerkingen ook bewerken. Standaardroosters die nog niet gepubliceerd zijn kan je direct volledig aanpassen. Wanneer ze al een keer gepubliceerd zijn, kun je alleen een einddatum ingeven. 

Tijdens het bewerken van standaardroosters heb je:

✔ De mogelijkheid om diensten of dagopmerkingen per medewerker aan te passen zodat deze volgens het gewenste patroon terugkomen op de Planning maken pagina

✔ Eén overzicht van de standaardroosters voor alle medewerkers waar je toegang toe hebt

In onderstaande video leggen wij je uit hoe je standaardroosters kan aanpassen. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.