PMT Update

De PMT Personeelstool krijgt een update!  Onderdeel van deze update zijn een aantal nieuwe functionaliteiten op de Planning maken pagina. Deze hebben we voor je samengevat in dit artikel.

Handmatig sorteren

Met deze veelgevraagde functie kun je de volgorde van de medewerkers die jij in kunt plannen zelf bepalen. De volgorde is met deze functie alleen voor jouw account gewijzigd. Je kunt ook meerdere sorteringen maken en opslaan. Wil je meer weten? Lees dan dit artikel.

Alle medewerkers plannen

Soms wil je medewerkers van andere afdelingen in kunnen plannen, bijvoorbeeld omdat je op je eigen afdeling handen tekort komt. Normaal kan je alleen medewerkers inplannen die vallen binnen jouw afdelingsverantwoordelijkheid Met deze nieuwe functie kan je óók andere medewerkers in de winkel plannen. Je hebt hiervoor wel een apart recht nodig. Wil je meer weten? Lees dan dit artikel.

Excel Export

In de vorige versie van PMT bevatte de Excel-export vrij beperkte informatie. De door jou ingestelde sortering/groepering op de Planning maken pagina werd niet meegenomen, en ook zag je geen toegevoegde dagopmerkingen. Dat hebben we verbeterd in de nieuwe Excel-export. Wil je meer weten? Lees dan dit artikel.

Dagtotalen

Per dag kunnen zien hoeveel uren een medewerker werkt, uitgesplitst in productief, niet-productief en het totaal aantal uren. Veelgevraagd door planners en daarom beschikbaar in deze nieuwe versie van PMT. Wil je meer informatie over deze functie? Lees dan dit artikel.


Ga verder naar Handmatig sorteren

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.