Alle medewerkers plannen

In de oude versie van PMT was er een optie tijdens het plannen om voor één week een medewerker toe te voegen aan een afdeling. Hiermee was het mogelijk om iedere medewerker in de winkel te plannen op iedere afdeling. Verschillende gebruikers hebben aangegeven dat ze deze flexibiliteit tijdens het plannen missen. Om deze reden brengen we deze optie terug, maar dan in aangepaste vorm.  

Op de pagina Planning maken wordt de mogelijkheid toegevoegd om gebruikers toe te staan om iedereen in de winkel te kunnen plannen op een dienst. Je kunt dit op twee manieren doen. Met de optie Wissel Medewerker als het een dienst is die al is toegewezen aan een medewerker, of met de optie Medewerker toewijzen als het een niet-toegewezen dienst betreft. In beide gevallen klik je met de rechter muisknop op een dienst en selecteer je de desbetreffende optie. De top 5 suggestie die eerder werd getoond bij het selecteren van deze opties hebben wij voorlopig verwijderd. Het viel ons namelijk op dat er maar zeer beperkt gebruik van wordt gemaakt.  

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Nadat je hebt gekozen voor de optie Medewerker wisselen of Medewerker toewijzen, opent er een scherm waarin verschillende medewerkers worden getoond die de geselecteerde dienst over kunnen nemen.  Hier tonen we in eerste instantie alleen medewerkers die normaliter werken voor de afdeling waarop de geselecteerde dienst gepland is. Uiteraard tonen we hierbij alleen medewerkers die beschikbaar zijn. Bovenin dit scherm vind je een knop 'Toon alle medewerkers in de winkel'. Als je hierop klikt tonen we ook alle overige medewerkers in de winkel. Hier zitten dus ook medewerkers tussen die niet vallen onder jouw afdelingsverantwoordelijkheid. Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving


Ga verder met Excel Export

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.