Mijn verlof

Op deze pagina kun je jouw verlofbalans inzien, verlof aanvragen & alle verlofaanvragen die je hebt gedaan inzien. Standaard staan alle aanvragen in beeld.

Filters

Met het filter kun je aanvragen met bepaalde kenmerken uitlichten.

Zo kun je bijvoorbeeld alleen aanvragen tonen die nog in behandeling zijn door In behandeling aan te vinken. 

Ook is het mogelijk om alleen aanvragen te tonen die binnen een geselecteerde periode vallen. Wil je weer alle aanvragen tonen? Dan klik je op Standaard

Sorteren

Door op de titel van de kolommen te klikken kun je het overzicht eenvoudig sorteren:

Verlof aanvragen

Door op Verlof aanvragen te klikken wordt een venster geopend waarmee je een verlofaanvraag in kan dienen. Je kan één of meerdere dagen selecteren of bepaalde tijden op één dag. Voordat je de aanvraag kan bevestigen moet je een reden invoeren. Dit helpt degene die jouw aanvraag moet beoordelen. PMT zal een bevestiging tonen wanneer de aanvraag is verstuurd. 
Voor de openstaande aanvragen geldt dat je ze in het overzicht ook nog kan intrekken door op mceclip5.png te klikken. PMT zal vragen of je zeker weet dat je de aanvraag in wil trekken. 

Mijn verlofbalans

Als je verlofdagen opbouwt dan zie je hier een overzicht van jouw verlofbalans. Zo kun je zien hoeveel verlof je dit jaar al hebt opgenomen en hoeveel verlof je dit jaar nog kan opnemen. Hierin wordt ook onderbouwt hoe het saldo tot stand komt. Indien van toepassing zie je hier ook welk verlof binnenkort verloopt. 

Wanneer je jouw verlofopbouw en -afbouw over een bepaalde periode wilt zien, kun je onder 'Balanshistorie' de gewenste 'Van' & 'Tot' week selecteren. Je krijgt dan per verloftype een overzicht te zien van de start- & eindsaldo en de op- & afbouw per week. 

Ziek Melden

Een ziekmelding doe je op de manier zoals voor jouw winkel gebruikelijk is. Zij zullen jouw ziektemelding vervolgens correct verwerken in PMT.

Ga verder met de volgende stap: Beoordelingen

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.