1. Standaardrooster invoeren

 

1. Standaardrooster invoeren

Met behulp van een standaardrooster kun je diensten en dagopmerkingen van een medewerker automatisch terug laten komen op de pagina Planning maken. Hiermee leg je de basis voor jouw wekelijkse planning.

Aanmaken standaardrooster

In onderstaande video leggen wij je uit hoe je voor een medewerker één of meerdere standaardroosters aanmaakt.

Aanpassen standaardrooster

In onderstaande video leggen wij je uit hoe je standaardroosters kan aanpassen. 

Standaardroosters op feestdagen

Op officiële feestdagen zal PMT het standaardrooster niet automatisch herladen. Medewerkers die op een feestdag ingezet worden, krijgen een 100% toeslag. Veel winkels willen op dit soort dagen een aangepaste bezetting inplannen. 

Ga verder met de volgende stap: Verlofaanvragen in PMT zetten

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.