2. Jaarplan invoeren

Op de pagina Jaarplan kun je een begroting invoeren. Ons advies is om dit meteen in de opstart mee te nemen. Omdat het niet noodzakelijk is om te kunnen verlonen, zou het ook op een later moment ingevoerd kunnen worden. 

Jaarplan
Om op de pagina te komen ga je naar 'Planning' -> 'Begroting' -> 'Jaarplan'. De actuele begroting wordt nu getoond:

Door op de groene knop te drukken, kun je een nieuwe begroting toevoegen. De week die je kiest is de week vanaf wanneer de begroting in zal gaan.

Vul in ieder geval de totaalomzet, omzetaandelen en loonkostenpercentage in. Op deze manier zorg je dat er een kostennorm in PMT komt. 

Een uitgebreide uitleg over de pagina jaarplan vindt je hier.

Wil je meer weten over hoe je een begroting moet maken? Klik dan hier.

Ga verder met de volgende stap: Weken vrijgeven zodat roosters gemaakt kunnen worden

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.