Afdeling roosters

Wie werken er vandaag? Bij Afdeling roosters krijg je een overzicht van de bezetting voor de afdeling(en) waarop je werkt. De pagina opent standaard op de huidige dag. 

Weergaveopties

Er zijn verschillende manieren om de weergave van de pagina aan te passen.

  1. Filter - Hier kun je instellen of je bepaalde medewerkers of informatie wel of niet wil zien. Dit is ook de plek waar je bijvoorbeeld een specifieke afdeling selecteert. 
  2. Week- en datumselector - Met de pijltjes ga je een dag terug of verder. Je kan ook een specifieke datum selecteren om daar direct naartoe te gaan.
  3. Sorteren - Dit is de manier die bepaald in welke volgorde de medewerkers in het overzicht worden weergegeven. Je kun kiezen voor Starttijd of Naam als basis voor de sortering.
  4. A-Z - Bepaald of de sortering van punt 3 van laag naar hoog of van hoog naar laag plaatsvindt. 
  5. Zoeken - Typ hier bijvoorbeeld een naam om alleen een bepaalde medewerker weer te geven. 

Extra opties

Schakel volledig scherm in om zoveel mogelijk roosters in een scherm te krijgen:

Door op het printer icoon te klikken, krijg je een weergave die je goed leesbaar kan afdrukken:

Ga verder met de volgende stap: Mijn Gegevens

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.