Welkom bij PMT!

Een nieuw programma leren kennen, gaat nooit vanzelf. Daarom gaan we jou vanaf deze pagina helpen om PMT zo snel én goed mogelijk te begrijpen. We hebben daarbij onderscheid gemaakt tussen de rollen van Medewerker, Planner en Bedrijfsleider/Ondernemer. Daarnaast staan de uitgebreidere functies van PMT apart beschreven onder het kopje PMT Functies. Maar voordat we op deze uitgebreide functies ingaan, gaan we eerst starten met de basis. Je wordt stapsgewijs door de uitleg meegenomen. 

Klik hier voor de uitleg van de Medewerker

Klik hier voor de uitleg van de Planner

Klik hier voor de uitleg van de Bedrijfsleider/Ondernemer

Veel succes!

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.