5. Realisaties invoeren vanaf de startweek

Het is aan te bevelen om de tijden die medewerkers hebben gewerkt regelmatig bij te houden. 

Als bij jou in de winkel er gewerkt wordt met klokken, maakt dat het bijhouden van realisaties in PMT een stukje eenvoudiger. Voor een uitleg over het werken met kloktijden klik je hier.

Het bijwerken van realisaties kan ook in het rooster zelf. Ga daarvoor naar de pagina 'Planning maken' en selecteer de week en afdeling(en) waarvoor je de realisatie in wil voeren. Door tijden te veranderen in de roosters werk je de realisaties bij. Om het nauwkeurig en overzichtelijk te houden kan je het beste iedere dag de dag ervoor bijwerken. 

Ga verder met de volgende stap: Week sluiten

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.