6. Week sluiten

Aan het einde van de week ga je de week sluiten. Je zorgt de uren die bij de medewerkers geboekt zijn gecontroleerd en de realisatie klopt. De knop 'Sluiten' vind je onder 'Publiceren'.

Als je op deze knop drukt, zullen de uren niet meer te bewerken zijn en kan de bedrijfsleiding aan de slag met de laatste controle. Alleen de bedrijfsleiding kan dan nog eventuele wijzigingen doen.  

 

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.