Winkel status overzicht pagina

Organisaties of ondernemers met meerdere winkels kunnen deze winkels koppelen via een winkelgroep. Er kan dan een organisatie-account gemaakt worden die direct toegang heeft tot alle winkels uit de winkelgroep.

De 'Winkel status overzicht' pagina geeft gebruikers met een organisatie-account de mogelijkheid om de weekstatus van alle winkels in één overzicht te tonen. De pagina is te vinden onder 'Rapporten' -> 'Weekstatus overzicht'

Het overzicht laat de verwachte status zien en de daadwerkelijke status per winkel. Het is mogelijk om het overzicht te sorteren op ID, Naam of status. Dit kan door te klikken op de sorteringen.

Indien de status van de winkel in het rood wordt weergegeven, dan betekend dit dat de status van de winkel niet de verwachte status heeft. Daarnaast is er door middel van een rood uitroepteken een signalering op een overtreding op de ATW. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.