Wist je dat je beter kunt plannen op Planning Maken dankzij de info onder Extra Vensters?

In de rechterbovenhoek van het scherm op Planning Maken vind je de knop Extra Vensters. Deze knop ziet eruit als drie blaadjes die op elkaar gestapeld zijn. Met deze knop kun je extra informatie oproepen om je planning te maken, zoals Stuurinformatie en Bezettingsinformatie. Ook kun je de Weekstatus oproepen, waar je onder andere de Verzonden Roosters terug kunt vinden.

Roosterweergave

Hier kun je selecteren wat je op het scherm te zien krijgt. Onder Weektotalen kun je zien hoeveel totale uren en (niet-) productieve uren de medewerker werkt. Dankzij het vinkje bij Norm | Gepland | Afwijking staat er onder de dag aangegeven hoe je zit ten opzichte van de urennorm. Weektotalen en Norm | Gepland | Afwijking staan standaard aangevinkt, maar je kunt nog meer selecteren. Je kunt de beschikbaarheid en/of de dagopmerkingen zichtbaar maken en je kunt selecteren dat je WAB Waarschuwingen wilt zien. 

Compacte weergave

Onderaan het menu staat een vakje voor de Compacte Weergave. Hiermee worden de vakjes in Planning Maken kleiner en zie je meer op het scherm. Handig als je voor een grote afdeling de planning moet maken!

Wist je dat je per dag gemakkelijk kunt zien wie er kan werken?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.