Wist je dat je alle verzonden roosters terug kunt kijken?

Wist je dat je alle verzonden roosters terug kunt kijken? Dit doe je door de Weekstatus te openen met sneltoets ‘i’ of door de weekstatus onder Extra Vensters aan te vinken.

In de Weekstatus klik je op de afdeling waarvan je het verzonden rooster terug wilt kijken. Je ziet dan alle statuswijzigingen van de planning. Door op het oogje te klikken, kun je de verzonden roosters terugkijken. Handig als die ene medewerker niet is komen opdagen en zei dat dit niet in het rooster stond!

Wist je dat je sneller kunt plannen door diensten te kopiëren en te plakken?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.