Hoe open ik een week die ik reeds gesloten heb?

Kies in het menu voor 'Planning'-> 'Week plan':

Navigeer met de pijltjes naar de gesloten week die heropend moet worden. Druk de paarse knop 'week heropenen' in om de week te heropenen:

Ziet u geen knop 'Week heropenen' in een gesloten week? Dan moet het recht mogelijk nog voor u geactiveerd worden. Neem in dat geval contact op met uw contactpersoon voor PMT.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.