Een vervanger zoeken in de app

Vervanger zoeken

Zoek snel en eenvoudig iemand die jouw dienst over kan nemen door “Vervanger zoeken” te selecteren vanuit het menu met de drie bolletjes. Kies dan een dienst waarvoor je een vervanger zoekt, selecteer een reden (minimaal 10 karakters) en vink de collega’s aan die voor je in kunnen vallen. Je krijgt bericht als je verzoek wordt geaccepteerd of afgewezen.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Kan ook bij selecteren dienst

Een andere manier om een vervanger te zoeken is door direct op een dienst in het Dasboard of Agenda te klikken en “Zoek een vervanger” te selecteren.

Ga verder naar de volgende stap: Beschikbaarheid indienen