Wist je dat je sneller kunt plannen door diensten te kopiëren en te plakken?

Je kunt sneller de planning maken door diensten te kopiëren en te plakken. Hiervoor ga je naar een dienst, klikt daar met de rechter muisknop op en je klikt op kopiëren. Vervolgens klik je met de rechter muisknop op de dag en de medewerker waar de dienst ingepland moet worden, en je klikt op plakken. Nu heb je de dienst gekopieerd en geplakt. 
Werkt een stuk sneller hé!

Wist je dat je beter kunt plannen op Planning Maken dankzij de info onder Extra Vensters?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.