Wanneer krijg ik een verhoging van mijn verlofsaldo bij meer dienstjaren?

In veel CAO's is afgesproken dat medewerkers een verhoging van het verlofsaldo krijgen per dienstjaar. Dit saldo wordt ingeladen vanuit de koppeling met je HR-partner. Op welk moment in het jaar dit saldo verhoogd wordt, kan per CAO en/of winkelformule verschillen. Wanneer dit moment dan wel is, kun je binnen je organisatie opvragen.

Let op: Het verlofdaldo wordt niet automatisch opgehoogd vanaf het moment van jubileum. Het exacte moment verschilt per CAO of winkelformule.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.