Verlofaanvraag indienen in app

Verlofaanvraag indienen  

Klik op de het menu met de 3 puntjes en kies “Verlof aanvragen”. 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Bij Datum kun je één of meerdere dagen selecteren. Met de eerste klik selecteer je de eerst dag en met de tweede klik de laatste dag. Alles daartussen wordt dan automatisch geselecteerd. Standaard vraag je een volledige dag aan, maar je kunt ook voor een gedeelte van de dag verlof aanvragen.  

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Zorg ervoor dat je altijd een reden voor je verlof invoert en klik op “Indienen” als je klaar bent. Je aanvraag zal beoordeeld worden door je manager en is terug te vinden op de pagina “Verzoeken” in de app.  

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, software

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Ga verder naar de volgende stap: Afdeling roosters

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.