PMT Functies

Hier vind je uitgebreide beschrijvingen over alle functies die PMT heeft. Nadat je de modules over 'Starten met PMT' gevolgd hebt, kun je hier dus uitgebreide uitleg vinden. Zo kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die PMT biedt. Je kunt door het menu aan de linkerzijde van het scherm navigeren en op het onderwerp klikken waar je uitleg bij zoekt. De beschrijvingen zijn voorzien van ondersteunende afbeeldingen en uitgebreide video's, zodat het zo duidelijk mogelijk uitgelegd wordt.

Ga hier direct door naar uitleg over

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.