Verstuur SMS

 

In PMT is het mogelijk om SMS berichten te versturen aan medewerkers, mits deze pagina geactiveerd staat voor jouw winkel. De 'Verstuur SMS' pagina kun je vinden onder 'Communicatie'-> 'Verstuur SMS'. 

 

1. SMS bericht aanmaken

In het veld 'Bericht' kun je een SMS bericht opmaken. Het bericht dient minimaal 5 en maximaal 450 karakters te bevatten. Na het opmaken van het bericht selecteer je de medewerkers aan wie je het bericht wil versturen. Met het selectievakje naast het 'Naam' zoekveld kun je alle medewerkers tegelijk aanvinken.

Naast het zoeken op naam of personeelsnummer kun je ook nog de filters Afdeling en Rol gebruiken om een aangepaste lijst van ontvangers op te stellen. 

 

2. SMS bericht versturen

Wanneer het SMS bericht is opgesteld, en de juiste ontvangers staan aangevinkt kun je middels de knop 'Versturen' een SMS bericht versturen. 

3. Verzonden SMS berichten teruglezen

Rechts naast het blok voor het aanmaken van SMS berichten vind je een kolom 'Geschiedenis'. 

 

Door te klikken op een regel met datum en tijdstip, kun je het verzonden bericht teruglezen en zien aan wie het bericht destijds is verzonden. Door de klikken op het datum filter met kalender icoon, kun je binnen een zelfgekozen periode terugzoeken naar verzonden berichten. 

Let op: De SMS pagina is enkel beschikbaar wanneer deze geactiveerd staat voor jouw winkel. Heb je interesse in deze functionaliteit en wil je hier meer over weten? Dien dan een ticket in via ons Klantportaal

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.