Verjaardagen

Op de pagina Verjaardagen krijg je een overzicht met wanneer je collega's jarig zijn. 

De pagina opent standaard in de huidige maand en toont alle verjaardagen van deze maand en de volgende. 

Bij filters heb je nog de volgende opties:

  • Toon volledig jaar: PMT geeft een overzicht van alle verjaardagen in de vorm van een jaarkalender. Je hebt vervolgens nog de mogelijkheid maanden afzonderlijk te selecteren.
  • Toon uitgelichte blokken: Er komen 3 extra blokken met de verjaardagen van de afgelopen 5 dagen, vandaag en de aankomende 5 dagen.
  • Primaire afdeling: door een van de afdelingen te selecteren, worden alleen je collega's getoond die aan die hoofdafdeling gekoppeld zijn. Als er geen afdeling geselecteerd is, worden alle afdelingen getoond. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.