Standaard tijden

Winkel/Standaard tijden

Op deze pagina stel je de openingstijden en bedrijfstijden van de winkel in. Het is ook mogelijk om een dag aan te vinken waarop de winkel standaard gesloten is. 

De ingevoerde tijden bepalen het venster waarbinnen activiteiten worden uitgevoerd, dit is direct zichtbaar in de werklast grafieken (pagina Werklast en Planning Maken).

Na aanpassen zullen deze tijden standaard worden geladen in het weekplan van nog niet opgeslagen weken.

Indien je gebruik maakt van de koppeling met Workloadplanner (WLP), dan is het niet mogelijk om tijden in kwartieren in te voeren.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.