Hoe moet ik inloggen in de PMT App? Lees hier alles over inloggen in de PMT app!

Als je wilt inloggen in de PMT Personeelstool app, dan gebruik je daarvoor je gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt in de PMT app inloggen als gebruiker, maar ook als nieuwe gebruiker. Als je de PMT app al gebruikt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Lees hier verder om te zien hoe dit moet. Heb je de PMT app nog nooit gebruikt, lees dan hier verder.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.