Wist je dat je eenvoudig een dienst kunt wisselen?

De gemakkelijkste manier om een dienst te wisselen, is door gebruik te maken van de functie Wissel Medewerker. Dit doe je door met de rechtermuisknop op de dienst te klikken en vervolgens klik je op Wissel Medewerker. Je krijgt dan de meest geschikte medewerker te zien, inclusief variabelen als Leeftijd, KPU en Contracturen. Ook medewerkers die met verlof zijn, of al een andere dienst hebben worden niet getoond. Je kunt hier ook op Andere Medewerker klikken. Je kunt dan zoeken binnen al je medewerkers.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.