Mijn beoordelingen

PMT biedt de mogelijkheid om te werken met beoordelingen. Als je hiermee werkt, kan jouw leidinggevende je werk beoordelen op Houding, Productiviteit en Kwaliteit. Op de pagina Mijn beoordelingen krijg je een overzicht van de gegevens die door jouw leidinggevende zijn ingevoerd.

De linker tabel toont per afdeling en dag van een week de beoordeling. Door een andere week te selecteren, krijg je de beoordeling van die week te zien. Standaard wordt de huidige week geopend. 

Je leidinggevende heeft de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen. Die wordt zichtbaar als je op het dialoog-icoontje klikt. 

De rechter grafiek laat de gemiddelde beoordeling voor de afgelopen 13 weken zien. Zo kun je snel jouw ontwikkeling zien. 

Ga verder met de volgende stap: Communicatie

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.