Hoe kan ik een afdeling deactiveren/verwijderen?

Het is niet mogelijk een afdeling per direct uit PMT te verwijderen. Middels een verzoek aan support kunnen afdelingen per een volgende week worden gedeactiveerd. Voor de roosters en primaire afdelingen van medewerkers kan een nieuwe afdeling gekozen worden. 

Aan deze wijziging in afdelingsstructuur kunnen kosten verbonden zijn. Er zijn afdelingen die per definitie niet gedeactiveerd kunnen worden, neem dus altijd eerst contact op met support.
 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.