Beschikbaarheid per medewerker

Als je op de pagina Planning maken een medewerker selecteert, kan er extra informatie over de beschikbaarheid van deze medewerker worden getoond. Je ziet hier de opgegeven beschikbaarheid, nog te beoordelen en goedgekeurde verlofaanvragen en goedgekeurde vervangingsverzoeken van de medewerker. De functionaliteit Beschikbaarheid per medewerker:

✔ Integreert alle informatie die nodig is tijdens het maken van een planning (verlofaanvragen, beschikbaarheid, vervangingsverzoeken)

✔ Helpt je om snel te bepalen of een medewerker beschikbaar is om te werken op een specifiek moment

In de onderstaande video laten we je zien hoe je informatie over de beschikbaarheid van een medewerker bekijkt tijdens het maken van de planning:

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.