Stuurinformatie

Tijdens het maken van de planning heb je toegang tot stuurinformatie. Deze informatie helpt je om een planning te maken die binnen de gestelde kaders blijft. Met behulp van stuurinformatie zie je:

 

✔ Of de geplande diensten van één of meerdere afdelingen de vastgestelde norm op uren- en kostenniveau overschrijden, en waar deze afwijkingen zich bevinden

✔ Welke invloed aanpassingen in de planning van een afdeling hebben op de vastgestelde norm. Iedere aanpassing in de planning wordt direct getoond in de stuurinformatie

 

In de onderstaande video laten we zien hoe je de stuurinformatie gebruikt tijdens het maken van de planning. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.